Betontrappen

Samen met onze partner produceren wij betonnen trappen en geven daarmee uw woning of bedrijfspand een robuuste en stijlvolle uitstraling. Wij beheren het complete productieproces: van ontwerp tot en met levering. Naast de productie van standaard betonelementen en standaard trappen en bordessen hebben wij de expertise in huis om perfect maatwerk te leveren. Onze trappen voldoen aan het herziene bouwbesluit (Bouwbesluit 2012)


Rechte Betonnen Steektrap Met Bomen

Rechte Betonnen Steektrap Met Bomen

Rechte Betonnen Steektrap

Rechte Betonnen Steektrap

Rechte Betonnen Steektrap Met Schrobranden

Rechte Betonnen Steektrap Met SchrobrandenGebruiksgemak van betonnen trappen
Een betonnen trap is oersterk, geruisloos te betreden en binnen veel stijlen op zijn plaats. Graag voorzien wij u van een goed advies met betrekking tot de nabehandeling, zodat u straks kiest voor het juiste beschermende product en de daarbij behorende uitstraling.

Uw keuze is beton! Uw Betontrap in iedere gewenste kleur!
Het beton wordt door ons door-en-door gekleurd. Handig, omdat u dan geen krasgevoelige gekleurde coating meer hoeft aan brengen. En mocht er een kras ontstaan, of een kleine beschadiging optreden, dan springt deze minder in het oog en hoeft niet perse te worden gerepareerd.

Anti-slip
U kunt kiezen voor anti-slipstructuur in de traptreden Daarbij heeft u keuze uit wel 10 verschillende designs!

Soorten steektrappen

  • Trap met bomen

  • Trap Met Haakse Treden

  • Trap Met Schrobrand

  • Trap Met Terugliggende TredenWat kost een betonnen steektrap?
Om u een indicatie te kunnen geven van de prijs van een betonnen trap, hebben we onderstaand een rekenvoorbeeld voor een betonnen steektrap met haakse treden uitgewerkt.

Bedankt: Brochure per post

Bedankt voor uw aanvraag voor aanvullende informatie.
Binnen 1 werkdag kunt u deze tegemoet zien.

Terug naar Binnenhuisarchitectuur

Ontvang aanvullende informatie en onze brochure liever per post?
Vul a.u.b. onderstaand uw adresgegevens in:

Aanvullende informatie binnenhuissarchitectuur per post

Graag uw bedrijfsnaam invullen.

Graag uw naam invullen.

Graag uw e-mailadres invullen.

Graag uw adres invullen.

Graag uw postcode invullen.

Graag uw woonplaats invullen.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Bedankt: Brochure

Bedankt voor uw aanvraag voor aanvullende informatie.
Binnen 1 werkdag kunt u deze tegemoet zien.

roel-s betondesign

Beton

Beton is duurzaam
De oude Egyptenaren, Grieken en Romeinen staan bekend om hun bouwkunst. Maar wat veel mensen niet weten is dat ze daarvoor al veelvuldig beton toepasten. Zij het in een andere samenstelling dan die we nu kennen. Niet alleen veel Romeinse bruggen en aquaducten zijn uit beton vervaardigd. Ook bij de bouw van bijvoorbeeld het Colosseum en het Pantheon is beton gebruikt. Sindsdien is er aan de samenstelling van beton flink ‘gesleuteld’ om het materiaal nog sterker te maken. Het moderne beton kan zelfs de duurzaamheid en hardheid van natuurlijke gesteentes evenaren.

Beton is strak
Ook heeft beton een esthetische revolutie doorgemaakt. Iedereen kent bijvoorbeeld de grove structuur van onze hedendaagse stoeptegel. Wanneer je deze vergelijkt met een strak gegoten betonnen aanrechtblad, lijken zij wel te zijn vervaardigd uit twee totaal verschillende materialen. Zo ontzettend strak kan beton worden afgewerkt! Overigens zijn de esthetische kwaliteiten van glad afgewerkt beton (zogenaamd ‘schoon beton’) sterk afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan de betonsamenstelling, eventueel toegevoegde kleurstoffen en bewerkingen die na verharden op het oppervlak worden toegepast.

Beton is flexibel

Hoe onwaarschijnlijk ook: beton is een zeer flexibel materiaal. Voordat het uithardt kan het namelijk in allerlei mogelijke vormen gegoten worden. De kleinste details in de mal tekenen scherp af in het eindresultaat. En ook de kleur is eenvoudig aan te passen. Dat maakt beton dan ook uitermate geschikt voor diverse toepassingen op het gebied van betondesign. Bijkomend voordeel is dat het, in tegenstelling tot bijvoorbeeld hout, niet vervormd of uitzet.

Iets voor u?

We laten u graag zien wat de verschillende mogelijkheden zijn en het bijbehorende kostenplaatje.

Vraag een offerte aan

Inspiratie opdoen