Filmpje introductie roel-s op Slokdarmfestival 2012

Tijdens het fabricageproces van de ‘Betonnen hand’, om precies te zijn op het moment dat beton wordt gestort in de mallen, wordt er gefilmd en een interview afgenomen door SDF-vrijwilligers Rosemarijn, Sander en een kundige cameraman.

Roel-s-betondesign-slokdarmfestival-youtubeHet resultaat is een kort, maar boeiend filmpje, met naast de nodige actie het interview, waarin Roel van der Burgt het fabricageproces beschrijft en aangeeft wat de achtergronden zijn van zijn deelname aan het festival.

Media-aandacht voor ‘Betonnen handen’ op het SDF 2012.

 “VEGHEL – Een betonnen hand, midden in het gras. Tijdens het Slokdarmfestival ontdekt de bezoeker een complexe 3d-vorm. “Speciaal voor het Slokdarmfestival heb ik ervoor gekozen om een betonnen hand te vervaardigen, die als zitting kan worden gebruikt”, vertelt de kunstenaar, Roel van der Burgt. ‘Roel-s’ is ontstaan vanuit de passie…”

Voor het complete artikel op Kliknieuws.nl, klik op de afbeelding:
Roel-s-betondesign-slokdarmfestival-2

Persbericht deelname roel-s aan Slokdarmfestival 2012.

“VEGHEL - Een betonnen hand, midden in het gras? Ja, dat kan zeker. Tijdens het Slokdarmfestival ontdekt de bezoeker een complexe 3d-vorm. Ontwerper van de betonnen hand is Roel van der Burgt. Hij begon in 2004 in Veghel met het bouwen van maatwerk keukens. In toenemende mate waren betonnen aanrechtbladen hier onderdeel van. Vijf jaar later besloot hij zich verder te specialiseren in betonnen werkbladen voor binnen en buiten, wat al snel leidde tot een nieuw gezicht en… “

Voor het complete artikel op Slokdarmfestival.nl, klik op de afbeelding:
Roel-s-betondesign-slokdarmfestival

 

Iets voor u?

We laten u graag zien wat de verschillende mogelijkheden zijn en het bijbehorende kostenplaatje.

Vraag een offerte aan

Inspiratie opdoen