Betonnen awards, prijzen van kaliber. Iets voor uw organisatie?

Beton geeft uw award meer gewicht

Betonnen awards, prijzen van kaliber. Iets voor uw organisatie?

 

Reikt uw organisatie periodiek prijzen uit? Waarschijnlijk wilt u dat deze een bijzondere uitstraling hebben, mede omdat ze een directe koppeling hebben met uw organisatie. Heeft u er wel eens aan gedacht om uw awards in beton uit te voeren?

Beton als design-materiaal is al jaren in opmars en wordt nog niet vaak toegepast bij het vervaardigen van prijzen. Vreemd eigenlijk, want het materiaal is uitermate geschikt hiervoor. Bij beton wordt vaak gedacht aan rechte, hoekige vormen. Dit kan uiteraard zeer fraai zijn, maar het is tevens mogelijk om behoorlijk fragiele, organisch gevormde elementen te maken. Ook kan uw award worden gepersonaliseerd d.m.v. een inliggende tekst of logo.

Beton geeft uw award een bijzondere, robuuste, tijdloze uitstraling en het gewicht van beton draagt bij aan een prijs van kaliber.

Hoe gaan wij te werk bij het ontwikkelen van een award speciaal voor uw organisatie:

Wellicht beschikt u reeds over een geschikt ontwerp of een award welke kan worden gebruikt (gekopieerd)? Wanneer dit niet het geval is dient er eerst een ontwerp te worden gemaakt. Indien gewenst kunnen we u ten behoeve hiervan in contact brengen met een designstudio welke ervaring heeft in het ontwerpen van betonnen Awards. Het is daarbij belangrijk dat een ontwerp op zodanige wijze wordt vormgegeven dat het betonnen element straks uit de mal kan worden gehaald (gelost), zonder dat de mal of het element scheurt of breekt. Op deze manier kan de mal worden hergebruikt en blijven de kosten beperkt.

Nadat het ontwerp door u is goedgekeurd gaan wij een originelenmal produceren, gevolgd door de contramal uit (meestal) gietrubber.

Het betonmengsel kan worden aangepast naar uw wensen. Wij werken graag met een duurzame betonmix, voornamelijk bestaande uit ingredienten welke worden gewonnen uit gerecycled betonpuin. Dit feit kan uw marketing-afdeling uiteraard gebruiken indien uw organisatie duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

En dan zijn we klaar om beton te gaan storten.

Onze calculatie bestaat enerzijds uit eenmalige kosten, namelijk de ontwerpkosten, het vervaardigen van de originelenmal en contramal en het bepalen van het betonmengsel. Daarnaast brengen wij kosten in rekening per te fabriceren element. Wanneer u dus bijv. een jaar later opnieuw prijzen wilt bestellen en er zijn geen aanpassingen in het ontwerp / formaat, betaalt u alleen nog de kosten voor de awards.

Tevens is het mogelijk om door ons een award te laten maken waar ook andere materialen dan beton in worden verwerkt, bijv. kunststof, hout, staal of rvs.

Ook kunnen wij indien gewenst de aluminium of rvs naamplaatjes met namen van de winnaars en uw logo leveren.

Tot slot kunnen we ten behoeve van het transport en tegelijk eventueel ook voor de presentatie beschermende kistjes maken waarin de awards veilig kunnen worden vervoerd. Desgewenst kunnen deze kistjes voorzien worden van uw logo.

Kortom, wij ontzorgen u graag van a tot z.

Hopelijk heb ik uw interesse weten te wekken. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Gerelateerde artikelen

About the Author

Roel van der Burgt

Roel van der Burgt

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen

Iets voor u?

We laten u graag zien wat de verschillende mogelijkheden zijn en het bijbehorende kostenplaatje.

Vraag een offerte aan